Gaelic easy readers

 

In de serie Learn Gaelic with Folk Tales vind je leesboekjes voor beginners en lichtgevorderden. Met een beperkt vocabulaire en een sterke focus op hoogfrequente woorden en zinnen maken deze boekjes de prachtige Schotse taal en cultuur toegankelijk voor iedereen die Gaelic wil leren. Veel leesplezier gewenst!

Rona agus MacCodruim - 2e herziene editie

8,95

Auteur: Jason Bond

ISBN 9789490824549

 

Een Gaelic (oorspronkelijke Schotse taal) leesboekje voor iedereen die Gaelic aan het leren is. Dit boekje met sfeervolle zwart-witfoto's vertelt het tragische verhaal van de visser MacCodruim en zijn geliefde Ròna, die op mysterieuze wijze in zijn leven is verschenen. Zal MacCodruim het mysterie kunnen oplossen voor het te laat is?

De tweede druk bevat meer voetnoten ter verduidelijking van zinnen die niet gemakkelijk woord-voor-woord te vertalen zijn. Ook is de woordenlijst efficiënter gemaakt zodat je minder tijd bezig bent met opzoeken en meer tijd met het verhaal.

Download hier de woordenlijst Gaelic-Engels.

 

 

Particulieren bestellen hier.

​Boekhandels en bibliotheken bestellen hier.

Deirdre agus an rìgh

Auteur: Jason Bond

Hoewel voorspeld is dat zij met Koning Conchobhar zal trouwen, weigert Deirdre zijn vrouw te worden en wil ze haar eigen lot bepalen. Maar de koning drijft zijn zin door, met tragische gevolgen. Een prachtige, eenvoudige hervertelling van een klassiek Gaelic volksverhaal dat zich afspeelt in het oude Ierland. 

Verschijnt zomer 2020

© 2017 by Arcos Publishers. Proudly created with Wix.com