top of page

Engelse leesboekjes

Lost in London
Lost in London_NL_cover_voor.jpeg

Lost in London

11,95

Auteur: Charlotte Dincher

Illustraties: Esther Rosier

ISBN 9789490824556

 

Engels boek voor beginners, na ongeveer een jaar Engels. 

Malick is met zijn zus en ouders in Londen op vakantie, maar alles wat zijn ouders willen doen vindt hij saai. Het kost wat moeite zijn ouders ervan te overtuigen dat Malick en Amina best alleen op pad kunnen, maar uiteindelijk mogen ze zelf Londen gaan verkennen. Eindelijk kunnen ze precies doen waar ze zelf zin in hebben. Maar het plezier duurt niet lang. Na een schokkende gebeurtenis zijn Malick en Amina ineens volkomen verdwaald, zonder mobiele telefoon, zonder geld en zonder enige idee hoe ze terug moeten komen. Kan Malick zichzelf overwinnen en hen uit de puree halen?

Met een totaal aantal van 450 verschillende woorden (woorden die tenminste eenmaal in de tekst voorkomen), waaronder veel cognaten (gemakkelijk herkenbare woorden) is het perfect voor iedereen die net geen beginner meer is.

Woordenlijst

Dit boek bevat een woordenlijst Engels-Nederlands.​ Beschikbare woordenlijsten in andere talen kunnen worden gedownload.

Kopen

Koop dit boekje op https://www.thecibookshop.com/nl/lost-in-london.html

Boekhandels en bibliotheken bestellen hier.

Limo-EN-NL_cover_Arcossite.jpg

Limo - The best day of the week

11,95

Auteur: Ineke van Lier

Fotograaf: Monique van Slooten

ISBN 9789490824433

Limo houdt van koekjes. En van verstoppertje spelen. Iedere dag doet Limo iets leuks, met een vriend, met Jasmijn of met Momo, zijn baasje. Hij gaat naar de kapper en helpt met de was. Maar welke dag vindt hij het leukst? Maandag? Of donderdag? Lees maar mee!

Dit mooie plaatjesboek over de lieve hond Limo is speciaal bedoeld voor kinderen die Nederlands leren, maar is ook heel fijn om thuis voor te lezen.

 

Vrolijk Engels boekje voor de basisschool. 

Woordenlijst

Dit boek bevat een woordenlijst Engels-Nederlands.​ 

Kopen

Koop dit boekje op https://www.thecibookshop.com/nl/limo-the-best-day-of-the-week.html

Boekhandels en bibliotheken bestellen hier.

Limo
bottom of page