Engelse leesboekjes

Lost in London

8,95

Auteur: Charlotte Dincher

ISBN 978-94-90824-18-1

 

Engels boek voor beginners, na ongeveer een jaar Engels. 

Malick is met zijn zus en ouders in Londen op vakantie, maar alles wat zijn ouders willen doen vindt hij saai. Het kost wat moeite zijn ouders ervan te overtuigen dat Malick en Amina best alleen op pad kunnen, maar uiteindelijk mogen ze zelf Londen gaan verkennen. Eindelijk kunnen ze precies doen waar ze zelf zin in hebben. Maar het plezier duurt niet lang. Na een schokkende gebeurtenis zijn Malick en Amina ineens volkomen verdwaald, zonder mobiele telefoon, zonder geld en zonder enige idee hoe ze terug moeten komen. Kan Malick zichzelf overwinnen en hen uit de puree halen?

Dit boek maakt deel uit van de Arcos-serie Literatuur voor beginnende en iets gevorderde taalleerders. Met een totaal aantal van 450 verschillende woorden (woorden die tenminste eenmaal in de tekst voorkomen), waaronder veel cognaten (gemakkelijk herkenbare woorden) is het perfect voor iedereen die net geen beginner meer is.

Dit boek bevat een woordenlijst Engels-Duits. Wil je liever een boek met een woordenlijst Engels-Nederlands? Deze verschijnt binnenkort.

Boekhandels en bibliotheken bestellen hier.

 
 

© 2017 by Arcos Publishers. Proudly created with Wix.com