Engelse leesboekjes

 

Lost in London

11,95

Auteur: Charlotte Dincher

ISBN 9789490824556

 

Engels boek voor beginners, na ongeveer een jaar Engels. 

Malick is met zijn zus en ouders in Londen op vakantie, maar alles wat zijn ouders willen doen vindt hij saai. Het kost wat moeite zijn ouders ervan te overtuigen dat Malick en Amina best alleen op pad kunnen, maar uiteindelijk mogen ze zelf Londen gaan verkennen. Eindelijk kunnen ze precies doen waar ze zelf zin in hebben. Maar het plezier duurt niet lang. Na een schokkende gebeurtenis zijn Malick en Amina ineens volkomen verdwaald, zonder mobiele telefoon, zonder geld en zonder enige idee hoe ze terug moeten komen. Kan Malick zichzelf overwinnen en hen uit de puree halen?

Met een totaal aantal van 450 verschillende woorden (woorden die tenminste eenmaal in de tekst voorkomen), waaronder veel cognaten (gemakkelijk herkenbare woorden) is het perfect voor iedereen die net geen beginner meer is.

Dit boek bevat een woordenlijst Engels-Nederlands.

                                            Boekhandels en bibliotheken bestellen hier.

Limo - The best day of the week

11,95

Auteur: Ineke van Lier

ISBN 9789490824433

 

Vrolijk Engels boekje voor de basisschool. 

Limo houdt van koekjes. En van verstoppertje spelen. Iedere dag doet Limo iets leuks, met een vriend, met Jasmijn of met Momo, zijn baasje. Hij gaat naar de kapper en helpt met de was. Maar welke dag vindt hij het leukst? Maandag? Of donderdag? Lees maar mee!

Dit mooie plaatjesboek over de lieve hond Limo is speciaal bedoeld voor kinderen die Nederlands leren, maar is ook heel fijn om thuis voor te lezen.

Bevat een woordenlijst Nederlands-Engels. Woordenlijsten in andere talen kunnen worden gedownload of aangevraagd.

 

                                               Boekhandels en bibliotheken bestellen hier.

 

© 2017 by Arcos Publishers. Proudly created with Wix.com