Serie

Limo

 

 

 

 

De Limo-boekjes helpen jonge leerlingen een nieuwe taal te leren door een vrolijk verhaaltje te lezen over een schattige hond: Limo. Limo was een Australische Labradoodle, die was opgeleid als leeshond. Met zijn baasje bezocht hij scholen, waar hij luisterde naar kinderen die hem een verhaal voorlazen.

Kinderen die moeite hebben met lezen, voelen zich vaak gespannen als ze moeten lezen met een volwassene erbij. Maar voorlezen aan een leeshond is een heel ander verhaal! Daar zijn geen ouders of leerkracht bij aanwezig, alleen de begeleider van de hond, maar zij houdt zich op de achtergrond. De hond luistert alleen maar en geeft geen commentaar. Zijn aanwezigheid werkt daardoor kalmerend, en als hij een pootje geeft of een lik over de hand voelt dat als een beloning. Hierdoor krijgen kinderen meer zelfvertrouwen in het lezen en wordt lezen een plezierige bezigheid. 

Limo genoot enorm van de aanwezigheid en de aandacht van kinderen en ging altijd met veel plezier mee naar school.

 

Limo - De leukste dag van de week

Learn Dutch with Limo

€ 8,95

ISBN: 9789490824228

Auteur: Ineke van Lier

Fotografie: Monique van Slooten

Limo houdt van koekjes. En van verstoppertje spelen. Iedere dag doet Limo iets leuks, met een vriend, met Jasmijn of met Momo, zijn baasje. Hij gaat naar de kapper en helpt met de was. Maar welke dag vindt hij het leukst? Maandag? Of donderdag? Lees maar mee!

Dit mooie plaatjesboek over de lieve hond Limo is speciaal bedoeld voor kinderen die Nederlands leren, maar is ook heel fijn om thuis voor te lezen.

Boekhandels en bibliotheken bestellen hier.

Limo - The best day of the week

Leer Engels met Limo

€ 8,95

ISBN: 9789490824433

Auteur: Ineke van Lier

Fotografie: Monique van Slooten

Limo likes biscuits. And he likes playing. Every day, Limo does something fun, with his friend Sammy, with Jasmine or with his human Momo. He goes to the hairdresser's and helps with the laundry. But which day does he like best? Monday? Or is it Thursday? Read now!

Boekhandels en bibliotheken bestellen hier.

Limo - Mi día favorito

Leer Spaans met Limo

€ 8,95

ISBN: 9789490824426

Auteur: Ineke van Lier

Fotografie: Monique van Slooten

A Limo le gustan las galletas. Y le gusta jugar. Todos los días, Limo juega. Con su amigo Lucky, con Jazmin o con Momo. También va a al peluquero y ayuda con la ropa. Pero, ¿Qué día se su día favorito? ¿El lunes? ¿O el jueves?

Boekhandels en bibliotheken bestellen hier.

© 2017 by Arcos Publishers. Proudly created with Wix.com